Arktiset Aromit ry, Kauppakatu 20 D, 89600 Suomussalmi
Markkinavetoinen, kustannustehokas ja kestävä raaka-ainetuotanto on luonnontuotealan liiketoiminnan kehittämisen perusta. Jalostajat edellyttävät toimitusvarmuutta, kasvavia raaka-ainemääriä sekä todistettavaa laatua. Teknologialla ja paikkatiedolla on kasvava merkitys toiminnassa. Lajivalikoiman monipuolistuessa, laatuvaatimusten tiukentuessa ja kannattavuuden varmistamiseksi tuotannossa tarvitaan lisää osaamista, yhteistyötä ja uusia menetelmiä.
Suopursu Järvelä, Marja-Liisa ja Mari Mäki-Kahma-Lahti 2023. Tuotekortti. Keruuohjeet ja laatuvaatimukset.
Veriseitikki ja verihelttaseitikki Petäinen Jaana, Puranen Maiju ja Salla-Uitto Johanna 2023. Keruuohje ja laatuvaatimukset.
Pajun kuori Ahonen Helena ja Lautala Irene 2023 Tuotekortti, Esittely.